maakleerplek is de place to be in Leuven voor herstel. Hier kunnen doe-het-zelvers gereedschap uitlenen in de gereedschappenbib, maar kan je ook je defecte toestellen laten herstellen tijdens de Repair Cafés. Voor ieder wat wils.

GEREEDSCHAPPENBIB

In de gereedschappenbib van MAAKbar kan je elke dinsdag (14-16u) en zaterdag (10-12u) terecht om gereedschap uit te lenen. Zo hoef je geen gloednieuw materiaal aan te schaffen voor je huis/tuin/verbouwingproject. Voor €40 per jaar word je lid en kan je tools reserveren voor 1 week of langer via de online catalogus.

REPAIR CAFÉS IN DE REPAIR HUB

In 2022 verhuisde de Repair Hub van Maakbaar Leuven naar het High Tech Lab. In de Hub herstellen vrijwillige repairders van Maakbaar Leuven defecte spullen (elektrische apparaten, fietsen, speelgoed…). Met hun reparatiekennis buigen ze zich over het probleem, gratis en voor niets. Elke 2de zaterdag van de maand vindt er een Repair Café plaats in maakleerplek, waarop je je toestel(len) naar de herstellers kan brengen. En waarop je kan smullen van koffie en gebakjes in de tussentijd.

gereedschappenbib
repair café

Contact

Voor meer informatie:

Repair Hub – repairhub@maakbaarleuven.be
MAAKbar – info@maakbar.org

Openingsuren

Andere deelplekken