Heb je goesting in morgen en wil je die goesting doorgeven?

Kom op 16-18 september naar het Impact festival in maakleerplek en laat je verrassen door een artistiek en cultureel aanbod vol impact! Net zoals de vorige edities willen we jong en oud inspireren en tonen hoe we het (dagelijks) leven impactvol(ler) kunnen maken. Wat betekent impact? En hoe en waar kan je zélf impact maken? We gaan er samen naar op zoek!

VERBINDING

Het overkoepelende thema van Impact festival 2022 is verbinding. Het hele event, zowel de tentoonstelling, als het eten en drinken, de muziek, de andere randanimatie, staat in het teken van verbinding. Wat is verbinding? Wanneer ontstaat verbinding of vindt verbinding plaats? Wat gebeurt er als er verbinding is en wat als het ontbreekt? Dit verkennen we samen tijdens het festival.

PROGRAMMA 18-9

Na de opening op vrijdag houden we zondag 18-9 het eigenlijke Impact festival op maakleerplek. Een dag waar wij families, vriendengroepen en geïnteresseerden een plaats aanbieden om een topzondag te beleven. Voor iedereen wat wils, veel kan en niets moet.

Beginnen doen we op zondag met een brunch door Content Leuven. Daarna volgt een hele namiddag vol muziek, hapjes, drankjes, performances en rondleidingen door de interactieve tentoonstelling. Kinderen kunnen zich uitleven tijdens het Young Makers Lab in het High Tech Lab en je kan zelfs een afspraak boeken met de Impact dokter. Eindigen doen we met de veiling van de kunstwerken.

PROGRAMMA

10u00 – 14u00 | Duurzame Brunch door Content

10u00 – 14u00 | Workshop Young Makers Lab in het High Tech Lab

14u15 – 15u30 | Performance “To dig my hands deep into the earth and listen” door Chloë Janssens

15u45 – 16u00 | Performance doek door Kira Vde

16u00 – 17u00 | Samen dansen met Open Dansvloer

17u00 – 18u00 | Muziek door Caldeira Dos Santos & Ravi Bellardi

18u00 – 18u30 | Performance “Jouw impact op chaos” door Yolan Rulo Gielen

18u30 – 19u15 | Performance “Over u” door Magali Minet en Patrick Housen

19u15 – 20u00 | Veiling van de kunstwerken en slotwoord

Doorlopend rondleidingen, impactdokter en muziek door Chillin & Sippin

INKOM

Vrije bijdrage

» Dit initiatief is een gemeenschappelijk initiatief van Impactleuven, maakleerplek en Sthilo vzw. Impactleuven tracht duurzaamheid laagdrempeliger te maken. maakleerplek is dé plek om al makende te leren in Leuven en houdt hun langverwachte openingsfeest met dit festival. Sthilo is tenslotte de overkoepelende organisatie boven het hightechlab_maakleerplek, Low Tech Lab en de Steam Studio in maakleerplek.

Check hier de laatste updates:
facebook.com/impactgeeftgoesting
instagram.com/impact_leuven/Misschien ook iets voor jou