In ons High Tech Lab bevindt zich de grootste lasercutter van Leuven. Met een werkoppervlak van 150 bij 90 cm kan je in ons lab je grootste projecten waarmaken!

Deze machine is een 100 Watt CO2-lasercutter, wat wil zeggen dat je zonder moeite papier, hout, MDF, leer, karton, acryl … kan snijden. Al naar gelang het soort hout kan je tot 1 cm dikke platen snijden.
En graveren kan onze machine ook natuurlijk!

Heb je al ervaring met een lasercutter, dan kan je (eventueel na het lezen van onze handleiding) een reservatie maken via de knop hieronder. (We hebben in het High Tech Lab geen permanentie, dus er is niemand aanwezig om je te helpen.)

Ben je echter nog niet vertrouwd met zo’n machine, wil je wat meer leren over hoe je de lasercutter bestuurt of hoe je designs maakt, of wil je graag hulp van een van onze vrijwilligers? Dan raden we je aan om langs te komen op een van onze Open Labs (doorlopend elke donderdag tussen 18 u. en 22 u.) of een van onze sessies te volgen die je kan terugvinden op de kalender van maakleerplek.

Opgelet: vanaf 16 januari is het verplicht om een certificaat te hebben vooraleer je de machine mag reserveren. Lees hier meer over de certificering.

Het gebruik van de machine kost € 5 per halfuur voor de reservatie (die wegvalt wanneer je langskomt tijdens een Open Lab) en € 0,50 per minuut dat de machine aan het laseren is.

Bekijk de beschikbaarheid van onze lasercutter via onze kalender.

Heb je (eerst) nog vragen, stuur ons dan gerust een mailtje op hightechlab@maakleerplekleuven.be.

Reserveren

reserveren

Misschien ook iets voor jou